A babakocsik kezelése egy kézzel

Elég egyetlen mozdulat. Ezzel az eredeti megoldással egy kézzel összecsukható a babakocsi.

Inglesina Zippy Light best baby stroller 2018jpg

Az Inglesina nagy figyelmet fordít a babakocsik egyszerű kezelhetőségére. A mindennapi szituációkkal gyorsan és elegánsan megbirkózik minden anyuka és apuka az Inglesina egyedi patentjainak köszönhetően.

A kocsi szétnyitása és összecsukása egy nagyon fontos tevékenység a hétköznapokban, legyen szó csak a vázról összecsukásáról vagy az egész babakocsiéról. Az Inglesina különleges patentjai biztosítják ennek könnyű, egykezes megoldását. Ez a módszer eredetileg a legendás Zippy sport babakocsi. számára lett kifejlesztve, mára azonban már az Inglesina több termékénél is használatos, mint a Zippy Light, a Trilogy váz, illetve a Quad váz. Az egyszerű kezelhetőség mellett az Inglesina babakocsik és vázak könnyűek, jól tárolhatóak, egyenes terepen legtöbbször támasz nélkül is megállnak. A tolókar és a huzat nem érintkezik a földdel, ezáltal tiszta marad.

A mózeskosarak és autósülések rögzítése a vázhoz. A szétnyitás és összecsukás mellett az Inglesina ezt a patentos megoldást a mózeskosarak és autósülések vázhoz való rögzítésénél is használta. Az egy kézzel való kezelhetőség itt is hatalmas előrelépést jelent bármelyik konkurens márkához képest. Az egyik kezével egyszerre két patent irányítására képes, eközben pedig másik kezével a mózeskosarat vagy autósülést is tudja tartani. Más megoldásoktól eltérően, itt a gyermek egy pillanatra sincs a vázon szabadon, bármilyen biztosíték nélkül. A sportülések esetében a biztosítékok azoknak a fogantyúknak részei, melyekkel a szülő az ülést tartja. A mózeskosártól és autósüléstől eltérően a gyermek ilyenkor nincs a sportülésben.

A babakocsi irányítása egy kézzel. Némelyik babakocsinak és váznak, például a Trilogynak vagy a Zippy Lightnak a része a sport babakocsi. Ezáltal tudják a szülők egy kézzel irányítani a kocsit. Az összekapcsolt tolókart két fogantyú alkotja, melyek egy belső rúgós mechanizmussal vannak ellátva. Ez teszi lehetővé a kocsi háromdimenziós összecsukását, miközben megfelelő szilárdságot is nyújt a kocsi biztonságos irányításához.

A rövid videók megmutatják, hogy mikor lehet segítségére az egykezes irányítás...

 

 

Thank you for rating this article.