Inglesina kollekció: a zavartalan alvásért

Az olasz Inglesina márka bemutatja legújabb aktuális kollekcióját és vele együtt az egyedi Non-stop Sleeping koncepcióját, mely magába foglalja a mózeskosarat az innovatív újszülött matraccal, mely a Welcome Pad nevet viseli, a vízszintes helyzetbe állítható tágas sportülést, a Huggy autósülést az újszülött betéttel és a lakásban is használható Stand Up állványt. Ez mind úgy van kivitelezve, hogy gyermeke gyorsan álomba tudjon szenderülni és zavartalanul és biztonságban aludhasson tovább az utazások során is, és hogya hazaérkezés után ne kelljen őt felébresztenie a kiságyba való áthelyezéssel.

Fedezze fel ezeket az innovatív babakocsikat katalógusunkban.

Mély babakocsik

Mély babakocsik

Az Inglesina a világ azon részén alkot, ahol a művészet és a kultúra áthat mindent. Ennek egy része jelenik meg a gyönyürű kivitelezésben és a gyengéd gondoskodásban, mely majd körülöleli gyermekét.

View items...
Babakocsi rendszerek

Babakocsi rendszerek

A babakocsi a születéstől a gyermek három éves koráig alkalmas. Télen, nyáron, vidéken vagy városban egyaránt praktikus. Megbírkózik a egyenetlen tereppel is, miközben a babának kényelmet és biztonságot, az anyukának pedig könyű kezelhetőséget biztosít.

View items...
Sportbabakocsik

Sportbabakocsik

A szépség az egyszerűségben rejlik: egy kiruccanás a parkba vagy egy séta a sarki kisboltba. Teljenek kellemesen a kirándulások.

View items...
Iker babakocsik

Iker babakocsik

Testvér babakocsi ikrek vagy korban közeli testvérpárok számára. Masszív, praktikus és helytakarékos.

View items...
Inglesina M-Home

Inglesina M-Home

Maximáli kiszereltség, univerzális használhatóság, egyszerű kezelhetőség, modern design és mindez gyermekéről való gondoskodásra? Igen, az M-Home választásával lakása semmit sem veszít majd otthonosságából.

View items...
Biztonsági ülések

Biztonsági ülések

Biztonságos és kényelmes. Ez kellene, hogy jellemezzen minden autósülést. Az Inglesina autósülések ezen felül elegánsak, praktikusak, alkalmasak minden típusú autóba, minden súly és korosztály számára.

View items...
Egyéb Inglesina termékek

Egyéb Inglesina termékek

Az Inglesina további praktikus és trendi termékei, melyeket bent és kint a szabadban, otthon és utazás során egyaránt kihasznál.

View items...
Kiegészítők

Kiegészítők

Hozza ki Inglesinájából a maximumot! A választható kiegészítőkkel könnyen az Ön és gyermeke igényeihez alakíthatja.

View items...
Babakocsi vázak

Babakocsi vázak

Az Inglesina babakocsik szíve és hajtóereje a vázukban rejtőzik. Könnyen szétnyithatók, szállításnál minimális helyet foglalnak és rendkívül könnyűek.

View items...