Inglesina Quad Duo 2 az 1-ben

Quad Duo Banner

Quad Duo 2 az 1-ben megszakítások nélküli biztonságos pihenést és alvást biztosít a babának akár séta közben, az autóban vagy otthon.

Az új Inglesina Duo babakocsi koncepciója azon a tényen alapul, hogy az újszülöttnek akár napi 18 óra alvásra is szüksége van. Az egészséges fejlődéshez az alváson és az anyatejen kívül friss levegőre és biztonságra is szüksége van. A Quad Duo babakocsi a baba összes igényét kielégíti. Akár otthon vagy séta közben, autóban vagy az erdőben, az Inglesina a legmagasabb szintű törödést és biztonságot, valamint zavartalan alvást biztosít gyermekünknek. A tágas mózeskosár része az új innovatív Welcome PadTM matrac, amely tökéletes neonatológiai fejlődést biztosít a folyamatosan fekvő babának. A mózeskosár szellőztetése valamint az autóban történő használat is lehetséges. A mózeskosár mindeközben nagyon könnyű és nagyon egyszerűen felhelyezhető bármely Inglesina vázra.

QUAD DBG STROLLER 02Az XXL méretű Quad sportülés, amely könnyen forgatható menetiránynak megfelelően vagy ellenkezően, egészen 22 kg súlyig alkalmas! Nagyon tágas és erősebb testalkatú gyermekek számára is alkalmas. Ezenkívül állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik, amely további 5 cm hosszabbítást tesz lehetővé! Nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, hosszú és tágas lábzsákkal, valamint állítható kupolatetővel rendelkezik, amely tartozéka a napellenző is. A „Full Cover“ kupolatető továbbá a kinyitott cipzár segítségével meghosszabbítható, így fekvő pozícióban is tökéletes védelmet nyújt.QUAD DBG CARRYCOT 01

Stand UpTM állvány. A sétáról visszatérve tökéletes segítség lehet a Stand UpTM állvány, mivel nagyon könnyedén áthelyezhető rá a lakásban a mózeskosár. A baba zavartalanul aludhat tovább a jól ismert környezetben és a mózeskosárból egyszeriben kiságy lesz. Egy rövid szundítás idejére a Huggy hordozó is feltehető a Stand Up állványra.

Quad váz 2018.  Polírozott alumíniumból készült, műbőr tolókarral, jó rugózással és speciális anyagból készült tömör kerekekkel. Nagyon egyszerű, egy kézzel történő összecsukással és szétnyitással büszkélkedhet, amit főleg akkor értékel majd, ha a másik kezében a mózest vagy a hordozót tartja. Az Inglesina vázak esetében a tolókar összecsukott állapotban sem érintkezik a talajjal.

Mikor válasszuk a Quad Duo és mikor a Quad Quatro babakocsi rendszert? A Quad Quatro egy komplett megoldást nyújtó babakocsi rendszer, mely tartalmazza az autósülést is. Amennyiben már van autósülésük vagy egy más típus mellett döntöttek, lehetséges a Quad Duo verziójának választása is. Az Inglesina kínálta adaptert a Maxi Cosi típusú autósülések rögzítése mellett egyéb márkák esetében is kihasználja, pl. Kiddy, Cybex, BeSafe és sok egyéb. Az adapter megvásárolható, mint kiegészítő.

Az Inglesina Quad Duo 2 az 1-ben babakocsirendszer elemei:

  • + Sportülés kupolával és lábzsákkal
  • + Babakocsi váz (több típusból lehet választani, lásd a lenti fotókat)
  • + Mózeskosár
  • + Bevásárló kosár
  • + Cumisüveg tartó
  • + Stand Up állvány

Új tökéletesített vázak

A Quad mózes tulajdonságai

        

A sportülés tulajdonságai

                  

 

Szeretné megismerni a Quad Duo árát? Elég egy kattintás!

Media