Inglesina Quad Quattro 4 az 1-ben

Quad slideshow homepage

A Quad Quatro 4 az 1-ben babakocsi megszakítások nélküli biztonságos pihenést és alvást biztosít a babának akár séta közben, az autóban vagy otthon.

Az új Inglesina Quatro babakocsi koncepciója azon a tényen alapul, hogy az újszülöttnek akár napi 18 óra alvásra is szüksége van. Az egészséges fejlődéshez az alváson és az anyatejen kívül friss levegőrés és biztonságra is szüksége van. A Quad Quatro babakocsi a baba összes igényét kielégíti. Akár otthon vagy séta közben, autóban vagy az erdőben, az Inglesina a legmagasabb szintű törödést és biztonságot, valamint zavartalan alvást biztosít gyermekünknek. A tágas mózeskosár része az új innovatív Welcome PadTM matrac, amely tökéletes neonatológiai fejlődést biztosít a folyamatosan fekvő babának. A mózeskosár szellőztetése valamint az autóban történő használat is lehetséges. A mózeskosár mindeközben nagyon könnyű és nagyon egyszerűen felhelyezhető bármely Inglesina vázra.

QUAD ASG STROLLER 09Az XXL méretű Quad sportülés, amely könnyen forgatható menetiránynak megfelelően vagy ellenkezően, egészen 22 kg súlyig alkalmas! Nagyon tágas és erősebb testalkatú gyermekek számára is alkalmas. Ezenkívül állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik, amely további 5 cm hosszabbítást tesz lehetővé! Nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, hosszú és tágas lábzsákkal, valamint állítható kupolatetővel rendelkezik, amely tartozéka a napellenző is. A „Full Cover“ kupolatető továbbá a kinyitott cipzár segítségével meghosszabbítható, így fekvő pozícióban is tökéletes védelmet nyújt.QUAD ASG HUGGY ST

A speciálisan kialakított Huggy hordozó nagyobb oldalirányú ütközésvédelmet, valamint a háttámla dőlésszöge pedig a gyermek számára megfelelő kényelmet biztosít. Továbbá a hordozó innovatív szellőzőnyílásokkal is rendelkezik, amelyek biztosítják maga a hordozó levegőztetését. A hordozó kiválóan alkalmas autóban történő használatra, vagy a séták során, mivel egyszerűen felhelyezhető az Inglesina vázra.

Stand UpTM állvány. A sétáról visszatérve tökéletes segítség lehet a Stand Up állvány, mivel nagyon könnyedén áthelyezhető rá a lakásban a mózeskosár. A baba zavartalanul aludhat tovább a jól ismert környezetben és a mózeskosárból egyszeriben kiságy lesz. Egy rövid szundítás idejére a Huggy hordozó is feltehető a Stand Up állványra.

Quad váz 2018.  Polírozott alumíniumból készült, műbőr tolókarral, jó rugózással és speciális anyagból készült tömör kerekekkel. Nagyon egyszerű, egy kézzel történő összecsukással és szétnyitással büszkélkedhet, amit főleg akkor értékel majd, ha a másik kezében a mózest vagy a hordozót tartja. Az Inglesina vázak esetében a tolókar összecsukott állapotban sem érintkezik a talajjal.

 

Az Inglesina Quad Quattro 4 az 1-ben babakocsirendszer elemei:

  • + Sportülés kupolával és lábzsákkal
  • + Babakocsi váz (több típusból lehet választani, lásd a lenti fotókat)
  • + Mózeskosár
  • + Huggy 0+ kategóriás autósülés
  • + Bevásárló kosár
  • + Cumisüveg tartó
  • + Stand Up állvány

Új tökéletesített vázak

A Quad mózeskosár tulajdonságai

        

A sportülés tulajdonságai

                  

Választható kiegészítők

 

Media