Inglesina Quad Quattro Ergo Bike

A Quad Quattro Ergo Bike babakocsi megszakítások nélküli biztonságos pihenést és alvást biztosít a babának akár séta közben, az autóban vagy otthon.

Az új Inglesina Quatro babakocsi koncepciója azon a tényen alapul, hogy az újszülöttnek akár napi 18 óra alvásra is szüksége van. Az egészséges fejlődéshez az alváson és az anyatejen kívül friss levegőrés és biztonságra is szüksége van. A Quad Quatro babakocsi a baba összes igényét kielégíti. Akár otthon vagy séta közben, autóban vagy az erdőben, az Inglesina a legmagasabb szintű törödést és biztonságot, valamint zavartalan alvást biztosít gyermekünknek. A tágas mózeskosár része az új innovatív Welcome PadTM matrac, amely tökéletes neonatológiai fejlődést biztosít a folyamatosan fekvő babának. A mózeskosár szellőztetése valamint az autóban történő használat is lehetséges. A mózeskosár mindeközben nagyon könnyű és nagyon egyszerűen felhelyezhető bármely Inglesina vázra.

QUAD RDS STROLLER 01Az XXL méretű Quad sportülés könnyen forgatható menetiránynak megfelelően vagy ellenkezően, egészen 22 kg súlyig alkalmas! Nagyon tágas és erősebb testalkatú gyermekek számára is alkalmas. Ezenkívül állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik, amely további 5 cm hosszabbítást tesz lehetővé! Nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, hosszú és tágas lábzsákkal, valamint állítható kupolatetővel rendelkezik, amely tartozéka a napellenző is. A „Full Cover“ kupolatető továbbá a kinyitott cipzár segítségével meghosszabbítható, így fekvő pozícióban is tökéletes védelmet nyújt.

A speciálisan kialakított Huggy autósülés nagyobb oldalirányú ütközésvédelmet, valamint a háttámla dőlésszöge pedig a gyermek számára megfelelő kényelmet biztosít. Továbbá a hordozó innovatív szellőzőnyílásokkal is rendelkezik, amelyek biztosítják maga a hordozó levegőztetését. A hordozó kiválóan alkalmas autóban történő használatra, vagy a séták során, mivel egyszerűen felhelyezhető az Inglesina vázra.

Praktikus és higiénikus Stand Up állvány TM. A sétából való hazatéréskor a mózeskosár a babakocsi vázáról egyszerűen a Stand Up állványra rögzíthető. A mózeskorából így egy csapásra kiságy válik, a gyermek pedig a jól ismert környezetben folytathatja az alvást. Egy rövid szundítás idejére a Huggy hordozó is feltehető a Stand Up állványra.TM

Comfort Ergo Bike váz. Polírozott alumíniumból készült, műbőr tolókarral, jó rugózással és felfújható kerekekkel. Tökéltesen elnyeli a rezgéseket, ha nem egyenletes felületen közlekedünk. Jól ringatható, így könnyebben alszik el a baba. Az összecsukást és szétnyitást tekintve nagyon praktikus. Tágas fém bevásárlókosárral felszerelt. Az Inglesina vázak esetében a tolókar összecsukott állapotban sem érintkezik a talajjal.

 

Az Inglesina Quad Quattro Ergo Bike babakocsi rendszer elemei:

  • + Sportülés kupolával és lábzsákkal
  • + Ergo Bike váz
  • + Mózeskosár
  • + Huggy 0+ kategóriájú autósülés
  • + Bevásárlókosár
  • + Stand Up állvány

Quad mózes tulajdonságai

        

A sportülés tulajdonságai

                  

Választható kiegészítők