Inglesina Sofia Duo rendszer

 

 

Elegáns, tágas és praktikus babakocsi.

Az utolsó apró részletig tökéletesen kidolgozott mózeskosár, amely elegendő helyet biztosít a nagyobb babák számára is. Welcome PadTM matraccal ellátott, hogy elősegítse a gyors elalvást és kényelmes alvást.

A tágas sportülés egészen 22 kg súlyig alkalmas, állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik, a háttamla lenyitható teljesen fekvő pozícióba. A sportülés része az állítható kupolatető és a tágas lábzsák, amely takarja a lábakat.

A rendszer harmadik eleme a StandUpTM állvány. Amikor hazatértünk a sétáról, könnyedén áthelyezhetjük rá a mózeskosarat az alvó gyermekkel. Így a bepiszkolódott babakocsi váz a nappalin kívül maradhat.

A mózeskosarat és a sportülést is könnyedén feltehetjük és levehetjük a babakocsi vázról vagy a StandUpTM állványról.

A rendszer tartozéka a mózeskosárra alkalmas esővédő és szúnyogháló. Így a legfontosabb kiegészítők máris kéznél lehetnek.

A Sofia Duo rendszerhez rendelkezésre áll több különböző típusú Inglesina váz. Az anyukák a leggyakrabban a rugós, felfújható kerekekkel rendelkező Comfort Ergo Bike vázat választják műbőrrel bevont tolókarra, amely a legnehezebb terpen is megállja a helyét. De nagy nepszerűségnek örvend az ultrakönnyű Trilogy vagy az univerzális Quad 2018 váz is.

Az Inglesina Huggy autósülés megvásárolható választható kiegészítőként és adapter használata nélkül felhelyezhető a vázra. Egyéb esetben megvásárolható az Inglesina adapter, amely segítségével minden Maxi Cosi kompatibilis csatlakozással rendelkező autósülés felhelyezhető a vázakra. Ilyen példa lehet a tesztgyőztes Kiddy Evoluna i-Size.

 

Szeretné megismerni a Sofia Duo rendszer árát? Elég egy kattintás!