Figyelmeztetés
  • JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /data/www/virtuals/inglesina.fiedler.eu/images/trilogy_plus/podvozky
Értesítés
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/trilogy_plus/podvozky

Inglesina Trilogy Plus Quatro

Trilogy Plus

A Trilogy Plus Quatro egy moduláris rendszer, mely romantikus és letisztult stílusával ejt rabul. A kocsi minden részlete a baba maximális kényelmét és biztonságát szolgálja, miközben használata kellemes élményt nyújt a kismamának.

A 2018-as kollekcióban megjelenő Trilogy Plus Quatro babakocsi exluzív, melange típusú huzatból készült, melyet kontrasztos díszítés egészít ki. A tágas, romantikus stílusú mózeskosár megfelel minden biztonsági előírásnak, és használható séta közben, otthon a praktikus Stand Up állvánnyal (mely az alapfelszereltség része), illetve autóban a speciális Auto Kit segítségével. Ezenfelül, a mózeskosár tartozéka az újszülöttek számára készült Welcome Pad matrac is.

A bőrrel bevont, speciális módon összecsatolt tolókar lehetővé teszi a kocsi egykezes irányítását. A bolygókerekek távolról, egy könnyed gombnyomással, kézi vezérléssel fixálhatók.

A részeiben krómból készült váz könnyű, mégis masszív, a legfejlettebb technológia képviselője. A krómozott keréktárcsák figyelemfelkeltőek, és növelik az elegancia szintjét. A rendszer minden eleme könnyen le- és felcsatlakoztatható, így a mély babakocsiból pillanatok alatt sportkocsit lehet varázsolni.

A sportülés nagy és kényelmes, és már az első hónapoktól használható. Az esőtől és széltől a babát a lábzsák, esővédő és a jól szellőző mózeskosár védi. Az ülés menetiránynak háttal is rögzíthető, vagyis az édesanya vagy a világ felé fordítva.

Az új, különleges formájú Huggy autósülés nagyobb biztonságot nyújt az oldalról történő ütközés ellen, miközben a háttámla dönthetősége a kényelmet szolgálja. Az autósülés már szellőzőnyílásokkal is el van látva. Az autóba való rögzítése és kivétele, illetve a vázra való rögzítése és lecsatolása egy kézzel is könnyen elvégezhető. A Trilogy Plus Quatro születéstől három éves korig használható.

A rendszer bővíthető még Ergo Bike vagy Quad vázzal, melyek megbirkóznak a göröngyös terepekkel is.

 

 

Új, tökéletesített vázak

{gallery}trilogy_plus/podvozky::::2{/gallery}