Huggy Multifix

Biztonság mindenekelőtt. Az Inglesina által kifejlesztett Huggy a legkisebb babáknak, akik az autóban és a séta során is maximális védelmet igényelnek.

 

A HUGGY MULTIFIX autósülést a legkisebb gyermekekkel való utazásra fejlesztették ki. A háttámla egyedi dőlésszögének és a fej oldalvédelmének köszönhetően kényelmes és biztonságos. Az autóba könnyen rögzíthető a bázisalapnak köszönhetően, mely kiegészítőként megvásárolható. Kapható alapváltozatban és Isofix rögzítőrendszerrel.

Az utazórendszer része

A Huggy a Balestrino vázon. A rögzítéshez adapterek szükségesek.A Huggy a Comfort Chrom vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.A Huggy autósülés a felfújható kerekekkel felszerelt Ergo Bike vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.A Huggy autósülés az Otutto vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.

 
1. A Balestrino vázon
2. A Comfort Chrom vázon
3. Ergo Bike vázon
4. Otutta vázon

Huggy az Avio vázon. A rögzítéshez adapterek szükségesek, melyek az Avia részei.A Huggy a Zippy vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.A Huggy autósülés a Zippy Free vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.A Huggy autósülések az ikrek számára készült, Domino vázon. Rögzítése adapterek nélkül, az easy klip automatikus rendszer segítségével történik.

 
5. Az Avio vázon
6. A Zippy vázon
7. A Zippy Free vázon
8. A Domino vázon

Részletek

Oldalvédelem rendszerrel felszerelt.Beállítható napellenzővel felszerelt.A belső párnázott betét a gyermeket csúszásgátló rétegének köszönhetően tartja az autósülésben, használatával az ülés kényelmesebb és biztonságosabb. Amikor a gyermek kinövi, távolítsa el az ülésből, így nagyobb helye férőhelye lesz.A belső biztonsági övek gazdagon párnázottak, mégis jól szellőznek.

Választható kiegészítők

A Huggy autósüléshez való nyári frottír betét réteget képez a gyermek bőre és az ülés huzatja közt.Szúnyogháló a Huggy autósüléshez.Ha a Huggy ülést nemcsak az autóban, hanem vázon is használják, hasznos lehet az esővédő, mely véd az esőtől és széltőlAz ISOFIX által Huggy Multifix bázis növeli a biztonságot és stabilitást. A rögzítés pedig egyszerűbb és gyorsabb.A Huggy Multifix autósüléshez készült bázis az autó biztonsági öveivel való rögzítéskor nagyobb biztonságot és stabilitást nyújt.

Műszaki adatok

Anyaga: polipropilén

A huzat anyaga: poliészter

Öv: 3 pontos biztonsági öv

Az autóba való rögzítés: 3 pontos

A rögzítés iránya: csak menetiránynak háttal

Az ülés külső méretei: 42 x 55 x 68 cm (szélesség x magasság x hosszúság)

Az SHP bázis méretei: 43 x 18 x 53 cm (szélesség x magasság x hosszúság)

Az ISOFIX bázis méretei: 43 x 15.5 x 53.5 (szélesség x magasság x hosszúság)

Súlya a bázis nélkül, kupolával: 3.5 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Szeretné megismerni a Huggy Multifix árát? Elég egy kattintás!

Media