Stand Up állvány

A Stand Up állvánnyal otthon, a jól megszokott környezetben is használhatja a babakocsi részeit.

Biztosítsunk zavartalan alvást a babának

Élete első hónapjaiban a babának nagyon sok alvásra van szüksége. Ha elalszik séta közben, a sétáról visszatérve tökéletes segítség lehet a Stand Up állvány. Könnyedén áthelyezhető rá a lakásban a mózeskosár vagy akár az autósülés. A baba zavartalanul aludhat tovább a jól ismert környezetben és a mózeskosárból egyszeriben kiságy lesz.

A Stand Up állvány kompatibilis az Inglesina által kifejlesztett Easy Clip rendszerrel, ami lehetővé teszi a mózeskosár rendkívül egyszerű felhelyezését az állványra, valamint a levételét is. Hasonlóan könnyedén felhelyezhető a Stand Up állványra a Huggy, Cab vagy a Darwin Infant bébihordozó.

A Stand Up állvány több különböző helyzetben is a segítségünkre lesz:

  • Higiénikus: a babakocsi váz az út porával együtt a lakáson kívül maradhat, a mózeskosár pedig felkerül a tiszta STAND UP állványra.
  • Éjszakára is tökéletes: az újszülöttek gyakran szívesebben alszanak a mózeskosárban, mint a kiságyban, nagyobb biztonságban érzik magukat.
  • Segít a szoptatásnál: a STAND UP segítségével mindig mellettünk alhat a baba. Az éjjeli szoptatásnál ez igazán nagy segítség.
  • Akár pihenőszék is: a STAND UP állványra felhelyezhető az autósülés is. A lakás bármelyik pontjára magunkkal vihetjük így a babát és mindig együtt lehetünk.
  • Praktikus utazás közben: olyannyira kompakt és könnyű, hogy mindig elfér az autóban. Vigye magával a nyaralásra vagy a nagyszülőkhöz, a mózeskosárral mindig minőségi alvást biztosít a babának.

Méretek és súly: szétnyitott állapotban 57 x 53 x 70 cm, összecsukva 11,5 x 71 x 70 cm, 2,3 kg. 

A Stand Up állvány születéstől egészen 9 kg-os súlyig használható (kb. 6-8 hónapos kor).

A Stand Up állvány 2017 óta fontos részét képezi az összes Inglesina babakocsi szettnek, a Classicát kivéve. Az egyedi Welcome Pad újszülött matraccal az alapját képezi az Inglesina által kialakított Baby Wellness koncepciónak, amivel az Inglesna a figyelmét a legsebezhetőbbek, az újszülöttek igényeire fordította.

 

Szeretné megismerni a Stand Up állvány árát? Elég egy kattintás!