Inglesina Classica

Classica slideshow homepage

Tökéletes babakocsi egy kis hercegnek vagy hercegnőnek.

Ennél stílusosabban nem is lehetne sétálni menni! Divat, kényelem, egyediség, a Classica ezt mind tudja. Időtlensége visszavarázsolja gyermekét a mesék világába, és ehhez illően, igazi királyi kényelmet biztosít neki. Egy teljes egészében kézzel készített kocsi, olyan különleges babáknak, mint amilyen az Öné is.

Luxusní a módní potahová tkanina Classica Jacquard

A babakocsi divatos huzatja Jacquard-szövetből készült, melynek finoman kidolgozott részletei csak közelről láthatóak. Az elegáns szövethez időtlen, mégis rendkívül stílusos szürke-ezüst színkombinációt társítottunk, melyet bármilyen ruhadarabbal kombinálhat, az eredmény egyedülálló lesz.

A tágas mózeskosár teljes egészében kézzel készült, valódi fából, huzatja méretre szabott. A fa és a Jacquard-szövet egyedülálló kombinációt, mondhatni jelenséget alkot. A mózeskosár puha bélése és függönyei kis intim kuckót hoznak létre gyermeke számára, amely megvédi őt a külvilágtól. Unikátní Welcom Pad

Welcome Pad matrac. TM Olyan érzés gyermeke számára, mintha édesanyja
védelmező kezei ölelnék át. A kényelmes fekvő helyzet és a lábak optimális pozíciója biztosítja a stabilitást, és segíti az elalvást. Javítja a szellőzést és a klímát a kocsi belsejében. Csökkenti a plagiocefalia (lapos fej) kialakulásának esélyét.

Autosedačka CLASSICA JAR HUGGY 0+A Classica esetében elsősorban a dizájnon és elegancián van a hangsúly, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne teljes értékű utazórendszerként tekinteni rá. A Balestrino vázra szerelt mózeskosár mellett, a rendszer tartozéka a Huggy 0-13 kg autósülés és a sportülés is. Az autósülés rögzítése a vázra adapterek Sportovní kočárek CLASSICA JAR segítségével történik. Az ülésben lévő, speciálisan e célra kialakított betét utazás közben olyan pozícióban tartja a baba fejét és lábait, amilyenre egy újszülöttnek szüksége van. A gyermek nagyjából 3-4 hónapos korában kinövi ezt a betétet, ennek kivételével biztosíthat elég férőhelyet számára az ülésben. 

Amikor gyermeke kinövi a mózeskosarat, akkor sem kell új babakocsi után néznie. A sportülés vázhoz való csatlakoztatása az autósüléshez hasonlóan, adapterekkel történik. Háttámlája ülő helyzettől egészen fekvő helyzetig állítható, lábtartója is különböző pozíciókban használható. Huzatja kiváló minőségű Jacquard-szövetből készült.

A Classica a babakocsik királya, a család és tradíció szimbóluma. Tökéletes választás, ha egy exkluzív babakocsit szeretne, amelyet mindenki észrevesz, és aztán sosem tudja kiverni a fejéből.

Használja ki a Classica által kínált összes lehetőséget a választható kiegészítőkkel

Szeretné megismerni a Inglesina Classica árát? Elég egy kattintás!