hlavni

 

Children categories

Mély babakocsik

Mély babakocsik

A világunk egy olyan részén élünk, ahol a művészet és a kultúra áthat mindent. Ennek egy része értelmeződik át a szépség hagyományába és a gyengéd gondoskodásban teljesedik ki, mely körülöleli gyermekét.

View items...
Többfunkciós babakocsi

Többfunkciós babakocsi

Ez a többfunkciós rendszer, mely minden szükséges egységet és kiegészítőt tartalmaz, amire csak szüksége lehet az újszülött baba utaztatása során egészen négy éves korig. A legtökéletesebb választás városi és vidéki élet esetén. Egyszerűen beállítható, kezelhető és a feltételekhez alakítható minimális kompromisszumokkal.

View items...
Kombinált babakocsi

Kombinált babakocsi

Kettő az egyben. A babakocsi a születéstől a gyermek három éves koráig alkalmas. Télen, nyáron, vidéken vagy városban egyaránt praktikus. Megbírkózik a legterepibb viszonyokkal is, miközben a babának kényelmet és biztonságot, az anyukának pedig könyű kezelhetöséget biztosít.

View items...
Sportbabakocsik

Sportbabakocsik

A szépség az egyszerűségben rejlik. Az apró mindennapi pillanatok átélése és élvezése, mikor a sarki üzletig elbiciglizve megéli a szabadság érzését. Ez a rövid kis kiruccanás otthonunk környezetében mégis szívünknek legkedvesebb.

View items...
Avio

Avio

A figyelmet felkeltő avantgárd stílusú Avio teljesen új fényben világítja meg a városi babakocsikat. Az alapértelmezett sportbabakocsis vázra, könnyedén rácsatlakoztatható a mózeskosár vagy az autósülés.

View items...
M-Home

M-Home

Maximáli kiszereltség, univerzális használhatóság, egyszerű kezelhetőség, modern design és mindez Önnek és gyermekének? Igen, az MHome választásával mindez lehetséges. Otthonában nem kell semmit változtatni és mégis az MHome-val lakása megőrzi otthonosságát.

View items...
Biztonsági ülések

Biztonsági ülések

A biztonsági ülések és bázistalpak gazdag kínálata a gyermek fejlődésének minden időszakát és az összes beszerelési lehetőséget lefedi. A gyermek így a születésétől egészen 36 kg-os súlyáig védve van.

View items...
Kiegészítők

Kiegészítők

Hozza ki Inglesinájából a maximumot! A választható kiegészítőket az Ön és gyermeke igényei szerint megválogathatja.

View items...
Egyéb termékek

Egyéb termékek

Inglesina további praktikus és trendy termékei, melyek bentre és ki a szabadba, otthon és utazás során egyaránt használhatja.

View items...