Inglesina Gusto

Az új Inglesina GUSTO etetőszék még modernebb és elbűvölőbb.

Új etetőszék az Inglesinától. Új etetőszék az Inglesinától.

Azoknak a gyermekeknek készült, akik már kezdenek önállóan ülni (kb. 6 hónapos kortól) egészen 36 hónapos korukig. Az új Gusto állítható lábtámasszal is el van látva, így még kényelmesebb a gyermek számára.Használata egyszerű és összecsukott állapotban nagyon kompakt. Pont ez miatt nemcsak otthon, hanem utazáshoz is nagyon praktikus..

ÚJ! Tekintse meg az Inglesina Gusto katalógust. Elég egy kattintás...

Tulajdonságok


A Gusto nem csak modern dizájnnal rendelkezik. Tele van különböző funkciókkal, melyek megkönnyítik az anyukák és a babák mindennapjait. Például, a huzat szennyeződésálló, levehető és a szimbólumok szerint mosható. Rendkívül stabil és 4 pozícióba állítható. Könnyű szétnyitni és összecsukni, nagyon stabil és kis helyet foglal otthon, az autóban, vagy a repülőgépben. Kompakt méreteinek és praktikus fogantyújának köszönhetően könnyedén, egy kézzel is hordozható.

Az ülés a pulttal együtt 4 pozícióba állítható.A szék háttámlája 3 pozícióba állítható. Az új Gusto lábtámasza is állítható, így egy finom ebéd után a kicsi szundíthat egyett a székben.Összecsukott állapotban nagyon kompakt és támasztás nélkül megáll. Összecsukáskor az ülése megfordul és ezzel a szék méretei kisebbé válnak. Összecsukás után az etetőtálca elhelyezhető a konstrukcióba.5-pontos biztonsági öv – az öv pántjának magassága két fokozatba állítható, így az nő a gyermekkel.A 2 helyzetbe állítható etetőpult kivehető, ami megkönnyíti a gyermek beültetését a székbe. A különálló tálca berakható a mosogatógépbe.

Műszaki adatok


Tesztelve az EN 14988 biztonsági szabvány szerint
Méretei szétnyitott állapotban (pult nélkül): 55 x 80-103 x 77 (szélesség x magasság x mélység)
Méretei összecsukott állapotban (pult nélkül): 55 x 86,5 x 20,5 (szélesség x magasság x mélység)
Teljes súly a pulttal együtt: 8,92kg
Súly a pult nélkül: 7,4 kg
A huzat anyaga: poliészter szennyeződésálló réteggel
A váz anyaga: lakkozott acél és műanyag

Media