Inglesina Net

Net - új ultrakönnyű sport babakocsi az Inglesinától 5 vidám élénk színben!

Net image

A Net a maga 5,1 kg-os súlyával a legkönnyebb sportbabakocsinak számít! Az üléshuzat kizárólag hálós anyagból készült, hogy lehetővé tegye a levegő áramlását még a legmelegebb hónapokban is. A tágas háttámasz két pozícióba dönthető. A kis utas jót aludhat az árnyékban, amit az UPF 50+ UV filterrel ellátott búra biztosít neki, és ami tökéletesen megvédi a nap káros sugaraitól. A Net könnyen tisztítható, a betét kivehető és mosható. A Net nagyon egyszerűen szétnyitható és összecsukható és csukott állapotban támasz nélkül is megáll, így a kocsi egyetlen olyan része sem ér a földhöz, amely közvetlenül érintkezik a gyermekkel. Ráadásul Önnek sem nem kell hajolgatnia! Része egy praktikus vállpánt, hogy bármikor magával vihesse az útra.

Sportkocsi

Az Inglesina Net elölnézetből. Az Inglesina Net oldalnézetből.

1. Elölnézet
2. Oldalnézet

 

Részletek

A rendkívül csendesen állítható búra előredönthető és magas fokú védelmet nyújt a nap ellen.A háttámla két fokozatba dönthető a tökéletes kényelemért. Integrált cipzárok segítségével állítható.A szellőző hálós anyag felbecsülhetetlen szolgálatot nyújt a meleg nyári napokon.A babakocsi huzata szellőző hálós anyagból készült.Összecsukott állapotban minimális helyet foglal,  támasz nélkül megáll, így nem piszkolódik össze a huzat. Az oldalán található fogantyú segítségével könnyedén hordozható, akár egy táska.

Alapfelszereltség

Könnyen hozzáférhető pohártartó.Puha betét nyílásokkal az 5-pontos biztonsági öv számára.A praktikus vállpánt megkönnyíti a hordozást és az összecsukást.Része egy tágas könnyen hozzáférhető 3 kg teherbírású bevásárlókosár. Az alsó rész közepén egy kis vízelvezető lyuk található.

Választható kiegészítők

A praktikus esővédő megvédi a gyermeket az esőtől és a széltől. Külön kiegészítőként megvásárolható.A sportkocsi hordozására alkalmas táska. Így nem koszolódik be az autó beltere és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál.Téli hálózsák az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal.

Műszaki adatok

Megfelel az EN 1888 biztonsági szabványnak – gyermekeknek 6 hónapos kortól 15 kg-os testsúlyig. Ezen kívül megfelel az amerikai ASTM F833-13b szabványnak (3 hónapos kortól 25 kg-ig) és a kanadai SOR/85-379 szabványnak, melynél a maximális terhelhetőség 50 lbs (25 kg) és a gyermek maximális magassága 43 hüvelyk (110 cm).

Csukódási rendszer: esernyőszerű

Méretei szétnyitott állapotban: 47 x 109,5 x 74 cm (szélesség x magasság x mélység)

Méretei összecsukott állapotban: 25 x 107 x 21,5 cm (szélesség x magasság x mélység)

Súly: 5,1 kg / 5,4 kg a búrával együtt

Vázszerkezet anyaga: alumínium / nejlon

Az üléshuzat anyaga: poliészter

Media