Inglesina Zippy Light

A szétnyitás és az összecsukás sosem volt egyszerűbb.

trip vert

A legtöbb könnyűsúlyú sport babakocsi bonyolult rögzítőket használ és összezárásuk komplikált. Ez sajnos érvényes a drágább kategóriába tartozó babakocsikra is. A Zippy Light új dimenziókat nyit meg a sport babakocsik használata terén, mivel szétnyitásához és összecsukásához elegendő egy kézmozdulat. Az egyedi egységes tolókar tovább javítja a babakocsi kormányozhatóságát. Kényelmes ülésének és vízszintes helyzetbe dönthető háttámlájának köszönhetően alkalmas a legkisebb babák számára is. Nagy méretű, bővíthető kupolája és UV védelme tökéletesen megvédi a babát az erős napsugárzástól. A babakocsi könnyen megbirkózik a legszűkebb útrészekkel is, összecsukott állapotban minimális helyet foglal és magától megáll. A "Sweet Puppy" újszülött betét, mely egyike a választható kiegészítőknek, biztonságos és maximálisan kényelmes utazást biztosít a kisbabának.

Sport babakocsi

Inglesina Zippy Light elölnézetbőlInglesina Zippy Light srég állásban. Inglesina Zippy Light oldalnézetből.

1. Elölről
2. Srég állásban
3. Oldalról

 

Részletek

A háttámla 3 pozícióba állítható. A háttámlát központi rendszer működteti, így könnyedén egy kézzel ülőhelyzetből kényelmes fekvőpozícióba dönthető.A tágas kupola előredönthető és hosszított sültjének köszönhetően megvédi a babát az erős napsütéstől. Mérete a középső elembe integrált cipzár segítségével állítható. A kupola önfeszítő módon működik, beállítása hangtalan, így nem ébreszti fel a babát. UPF 50-es védelem a napsugárzás ellen.Biztonsági fogantyúval van ellátva, mely menet közben jó kapaszkodó gyermekének, és amely a kocsival együtt összecsukódik. Az állítható lábtámla is gyermeke kényelmét szolgálja. Az 5-pontos biztonsági öv két fokozatba állítható és párnázott pántokkal van ellátva.Lefedhető hálós ablak. A kupola hátsó részén elhelyezett praktikus kis ablakon keresztül mindig szemmel tarthatja gyermekét. Meleg időben jó szellőzést biztosít a babának.Összecsukva minimális helyet foglal és magától megáll, így a huzat nem piszkolódik össze. Könnyen szállítható – csak kapcsolja ki az elülső kerekek bolygósítását, fogja meg a tolókart és a Zippy babakocsi csukott állapotban is maga mellett gurul majd.Az egységes tolókar egyedinek számít ennél a babakocsi típusnál. Az egységes tolókar lehetővé teszi a babakocsi kényelmes kormányozhatóságát egy kézzel is.

Alapfelszereltség

Könnyen hozzáférhető pohártartó.Az alapfelszereltség része az esővédő, amely véd az esőtől, hótól és az erős széltől.Része egy tágas könnyen hozzáférhető 3 kg teherbírású bevásárlókosár. Az alsó rész közepén egy kis vízelvezető lyuk található.

Választható kiegészítők

A babakocsi hordozására alkalmas táska. megakadályozza, hogy az autó beltere bekoszolódjon és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál is.Téli hálózsák az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal.A Zippy Light babakocsihoz tartozó meleg lábzsák minden évszakban tökéletesen védi gyermekét. Két pozícióba állítható – a képen látható pozíció rossz időben is megvédi a babát. Színben azonos a babakocsival.A SWEET PUPPY újszülött betétnek köszönhetően a sport babakocsi már újszülött kortól használható. További információt a betétről a kiegészítők szekcióban talál.

Műszaki adatok

Megfelel az EN 1888 biztonsági szabványnak újszülött kortól (a háttámla vízszintes helyzetbe hozásával) 15 kg-ig. Méretei összecsukott állapotban: 31 x 96 x 32 cm, Méretei szétnyitott állapotban: 49 x 101,5 x 80 cm. Súly: 6,9 kg.

Media