Inglesina mózeskosár

Fontos, hogy az újszülött élete első hónapjaiban a hátán fekve aludhasson, és így szabadon nyújtózkodhasson és kényelmesen kipihenhesse magát, anélkül, hogy a szűk hely ebben korlátozná. Mivel a nap nagy részét alvással tölti, nyilvánvaló, hogy a zavartalan alvást a mózeskosárnak is biztosítania kell.

Vanicka rozmery 300

Az Inglesina mózeskosarak nagylelkű belső méretei (76 x 37 cm) lehetővé teszik, hogy a mózest hosszú ideig kihasználhassa, még akkor is, ha a hideg idő miatt lábzsákot vagy vastag overált kell a babára adnia.

Vanicka 2018A mózeskosár masszív váza megóvja a gyermeket az esetleges rázkódásoktól és zöttyenőktől. A belseje többrétegű lélegző betéttel van bélelve, mely könnyedén kivehető és kimosható. A mózes természetesen kívülről is több rétegben párnázott, így tökéletesen véd télen a hideg és a szél, nyáron pedig a meleg és a nap ellen.

A kupolába beépített praktikus fogantyú segítségével a mózes könnyedén felemelhető. Gyermekét így biztonságosan egy kézzel is tudja hordozni a mózesben. A kényelmes hordozást nemcsak a fogantyú ergonomikus kialakítása, de maga a mózes könnyű súlya is elősegíti. A kupola elülső részében található kihajtható sült megvédi az alvó babát a nap zavaró sugaraitól. A kupola UPF50+ UV sugárzás elleni védelme további nap elleni védelmet biztosít. A 2018-as kollekciótól minden Inglesina mózeskosárnak része az új Welcome PadTM újszülött matrac is.

A mózeskosár belterének természetes szellőzését a kupolába épített háló és a mózes alsó részén található szellőzőnyílások biztosítják. A szellőzés intenzitását a háló ki- és betakarásával, valamint a szellőzőnyílások csúsztatómechanizmusának segítségével egyszerűen be tudja állítani.