Pozvánka na veletrh For Kids Praha 2019

Vážení zákazníci,

 

srdečně Vás zveme k návštěvě expozice Inglesiny na pražském veletrhu FOR KIDS 2019 v Praze v Letňanech. V expozici naleznete novinku sezóny 2018/19 Inglesina Aptica 4v1, upgradovaný kočárek Quad 4v1 s novou autosedačkou CAB nebo Darwin. Také se zde v pražské výstavní premiéře se představí dva nové sportovní kočárky Inglesina Quid a Inglesina Sketch. Nebudou chybět ani golfové hole Inglesina Zippy Light, hluboký kočárek na houpacím podvozku Inglesina Sofia ani ikonická Classica.

Velmi široká bude i nabídka autosedaček Inglesina. Otočná, protisměrná i-Size autosedačka Keplero pro děti od 40cm do 105cm výšky. Na ni navazující Tolomeo 15-36kg se společně nastavitelnou výškou a šířkou opěrky zad. Nebudou chybět ani dva modely v kategorii univerzálních sedaček 9-36 kg Newton a Gemino.

Kromě kočárku a autosedaček Vás bude čekat nabídka lehátek, cestovních postýlek i dětských jídelních židliček.

Neváhejte proto, a pokud plánujete nákup, navštivte naši expozici, poraďte se s našimi odborníky a využijte výhodných veletržních nabídek. Stánek číslo 1D2 naleznete v hale1 Leňanského vystaviště. Veletrh trvá od 4.4. do 7.4.2019. Více organizačních informací naleznete na webu veletrhu.

2019 újdonsága az új Quad Quattro CAB 4in1

2019 januárjától a Quad 4in1 babakocsi szettek esetében az Inglesina módosította a szetthez tartozó bébihordozók típusát. A jól ismert Huggy Multifix hordozót felváltotta a teljesen új CAB bébihordozó, amely természetesen elérhető a babakocsi színeiben. Milyen előnyökkel és hátrányokkal is jár valójában ez a megoldás?

Bővebben

Az új Inglesina Quid sportbabakocsi

Ismerje meg az Inglesina új sportbabakocsiját. Tágas, jól felszerelt és mégis nagyon kompakt. Összecsukott állapotban megfelel a legtöbb légitársaság kézipoggyász mérethatárainak, ami lehetővé teszi az utastérben történő szállítását*. A súlya mindössze 5,9 kg.

További információk a Quid sportbabakocsiról itt...

*Az egyes légitársaságok szabályai eltérhetnek és fenntartják a jogot a szabályok módosítására. Az Easy Jet légitársaság esetében a megengedett kézipoggyász lehetséges méretei nagyobbak, mint a Quid méretei összecsukott állapotban, leszerelt hátsó kerekekkel. A légitársaságok nagy többségénél azonban más-más szabályok vonatkoznak a gyerekek és babakocsijuk, valamint a kézipoggyász szállítására. Általában a babakocsikat ingyen szállítják, és amennyiben összecsukva nem fognak sok helyet, az utastérben kapnak helyet. Ezért is ajánlott minden út előtt a konkrét légitársaságnál érdeklődni az éppen érvényben lévő szabályok iránt.

Jó meleg bundazsák a megfázás ellen!

Habár úgy tűnhetett, hogy a meleg ősz még sokáig kitart, az utolsó napokban már beköszöntött az igazi hideg. Már nem elég a meleg pokróc, hogy bebugyoláljuk a babát, nélkülözhetetlenné vált az igazán meleg bundazsák. Főleg egy újszülött számára nagyon fontos a megfelelő meleg környezet kialakítása. De ezt minden édesanya pontosan tudja. Az idei szezonra az Inglesina mindkét bundazsák esetében kibővítette a színskálát két divatos színnel, amelyek a vörös és a kozmikus ezüst.

Bővebben