Darwin i-Size 2019

Az Inglesina Darwin bébihordozó, amely megfelel az ECE R129 szabványnak, újonnan már a Quad babakocsik színeiben is elérhető. Ez a termék az Inglesina széleskörű, a fejlesztés, gyártás és tesztelés terén szerzett tapasztalatainak felhasználásával jött létre. A Huggy és Huggy Multifix bébihordozók méltó követője.

Autosedačka Inglesina Darwin s bází ISOFIX

A CAB bébihordozóval megegyező szerkezettel rendelkezik, azonban összehasonlítva a két hordozót a Darwin további olyan elemekkel felszerelt, amelyek növelik a hordozó ellenállását oldalütközéskor, valamint lehetővé teszik az ISOFIX-es bázistalp használatát. Az autóba beköthető az autó belső öveivel, vagy a választható kiegészítőként megvásárolható ISOFIX-es bázistalp segítségével lehet rögzíteni.

A Darwin bébihordozó elegendő hellyel rendelkezik a gyermek 75 cm-es magasságáig. Egy egész sor hasznos kiegészítővel felszerelhető, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a babának. Ilyen kiegészítő például a nyári betét, téli lábzsák, esővédő, szúnyogháló. A bébihordozó autón kívül, az APTICA babakocsi vázon történő használata nem igényel adaptereket.

Megerősített oldalvédelem, hogy a baba teljes biztonságban legyen egy esetleges oldalütközés során is.

Központi mechanizmussal rendelkező állítható magasságú fejtámla. A fejtámlába beépített 3 pontos biztonsági övek követik a fejtámla beállításait, így igazodva a gyermek magasságához.

Egyszerű mechanizmus a bébihordozó rögzítésére és levételére. Könnyedén levehető és áthelyezhető az Inglesina vázra, Stand Up állványra vagy a bázistalpra az autóba, adapter felhasználása nélkül.

Ergonomikus kialakítás, a háttámla dőlésszöge ideális a baba megfelelő testhelyzetének biztosításához.

A Darwin bébihordozó poliuretán habból készült betétekkel van ellátva a nagyobb oldalvédelem édekében.

 

Puha és lycra tartalmú légáteresztő anyagból készült szűkítő betét, ergonomikus kialakításának köszönhetően megfelelően tartja a babát az első pár hónapban.

Méretek

A háttámla belső szélessége: 27 cm, A háttámla belső magassága: 51 cm, Az ülőrész belső hossza: 24 cm, Külső méretek: 42 x 60 x 64 cm (szélesség x magasság x hosszúság). Súly: 4,75 Kg

Szeretné megismerni a Darwin bébihordozó árát? Elég egy kattintás!