Inglesina Quad Quattro Cab 4 in 1

Kočárek Inglesina Quad 2019

A Quad Quattro Cab 4 az 1-ben babakocsi az új Cab bébihordozóval megszakítások nélküli biztonságos pihenést és alvást biztosít a babának akár séta közben, az autóban vagy otthon.

2019 újdonsága, amely az Inglesina Quattro babakocsik koncepciójából indul ki és azon a tényen alapul, hogy az újszülöttnek akár napi 18 óra alvásra is szüksége van. Az egészséges fejlődéshez az alváson és az anyatejen kívül friss levegőre és biztonságra is szüksége van. A nagyobb biztonságot és kényelmet az új Cab bébihordozó biztosítja. Akár otthon vagy séta közben, autóban vagy az erdőben, az Inglesina a legmagasabb szintű törődést és biztonságot, valamint zavartalan alvást biztosít gyermekünknek. A tágas mózeskosár résza az új innovatív Welcome PadTM matrac, amely tökéletes neonatológiai fejlődést biztosít a folyamatosan fekvő babának. A mózeskosár szellőztetése valamint az autóban történő használata is lehetséges. A mózeskosár mindeközben nagyon könnyű és nagyon egyszerűen felhelyezhető bármely Inglesina vázra.

QUAD ASG STROLLER 09

Az XXL méretű Quad sportülés, amely könnyen forgatható menetiránynak megfelelően vagy ellenkezően, egészen 22 kg súlyig alkalmas! Nagyon tágas és erősebb testalkatú gyermekek számára is alkalmas. Ezenkívül állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik, amely további 5 cm hosszabbítást tesz lehetővé. Nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, hosszú és tágas lábzsákkal, valamint állítható kupolatetővel rendelkezik, amely tartozéka a napellenző is. A „Full Cover“ kupolatető továbbá a kinyitott cipzár segítségével meghosszabbítható, így fekvő pozícióban is tökéletes védelmet nyújt.

CAB bébihordozó és autósülés, teljesen új konstrukció, elődje, a Huggy Multifix bébihordozó méltó követője. Azonban sokkal tágasabb, használata 75 cm-es magasságig alkalmas, megerősített oldalvédelemmel rendelkezik. Teljesen új, központi mechanizmussal rendelkező állítható magasságú fejtámla, amely egyúttal a fej megfelelő védelmét is biztosítja. A fejtámlába beépített 3 pontos biztonsági övek követik a fejtámla beállításait, így minden esetben a helyes pozícióba kerülnek, ami a 0+ kategóriás autósülések esetében rendkívül fontos. A Cab bébihordozó innovatív konstrukcióján szellőzőnyílások találhatóak, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést. Tökéletesen alkalmas autóban történő használatra, valamint sétákhoz. Könnyedén, adapter segítsége nélkül rátehető az Inglesina vázakra.

Stand UpTM állvány. A sétáról visszatérve tökéletes segítség lehet a Stand Up állvány, mivel nagyon könnyedén áthelyezhető rá a lakásban a mózeskosár. A baba zavartalanul aludhat tovább a jól ismert környezetben és a mózeskosárból egyszeriben kiságy lesz. Egy rövid szundítás idejére a Cab bébihordozó is feltehető a Stand Up állványra.

Quad váz 2018. Polírozott alumíniumból készült, műbőr tolókarral, jó rugózással és speciális anyagból készült tömör kerekekkel. Nagyon egyszerű, egy kézzel történő összecsukással és szétnyitással büszkélkedhet, amit főleg akkor értékel majd, ha a másik kezében a mózest vagy a hordozót tartja. Az Inglesina vázak esetében a tolókar összecsukott állapotban sem érintkezik a talajjal.

 

Az Inglesina Quad Quattro Cab 4 in 1 babakocsirendszer elemei:

  • + Sportülés kupolával és lábzsákkal 
  • + Babakocsi váz (több típusból lehet választani, lásd lejjebb)
  • + Mózeskosár
  • + CAB 0+ kategóriás bébihordozó
  • + Bevásárló kosár
  • + Cumisüveg tartó
  • + Stand Up állvány

Új tökéletesített vázak

A Quad mózeskosár tulajdonságai

        

A sportülés tulajdonságai

                  

Szeretné megismerni a Quad Quattro Cab árát? Elég egy kattintás!

Media