Jó meleg bundazsák a megfázás ellen!

Habár úgy tűnhetett, hogy a meleg ősz még sokáig kitart, az utolsó napokban már beköszöntött az igazi hideg. Már nem elég a meleg pokróc, hogy bebugyoláljuk a babát, nélkülözhetetlenné vált az igazán meleg bundazsák. Főleg egy újszülött számára nagyon fontos a megfelelő meleg környezet kialakítása. De ezt minden édesanya pontosan tudja. Az idei szezonra az Inglesina mindkét bundazsák esetében kibővítette a színskálát két divatos színnel, amelyek a vörös és a kozmikus ezüst.

Ha még nem győzte megvásárolni gyermeke számára a bundazsákot, íme néhány jó tanács a megfelelő döntéshez.

Újszülött számára érdemes olyan bundazsákot választani, amit a mózeskosárban és az autósülésben is tud használni. Igaz, hogy az autóban mindig kellemes meleg van, de az autósülés gyakran felkerül a babakocsi vázra, és akkor a pici már hosszabb ideig is a dermesztő hidegben tartózkodhat. Emellett az újszülöttek és a néhány hónapos babák még nem igazán mozognak és a termoregulációjuk, amit a világra jövetel előtt az anyuka biztosított, még mindig fejlődik.

Egy igazán jó bundazsák esetében nem csak a meleg anyag a fontos, hanem hogy a szél ellen is megfelelően védelmet biztosítson. Kifejezetten hasznos, ha a hátsó részén csúszásmentes felületekkel van ellátva, így nem fog ide-oda csúszni az autósülésben. További nagyon jó dolog, ha az elülső oldalon és a látható helyeken fényvisszaverő elemekkel felszerelt. Az összehúzható kapucnis rész már szinte követelmény.

Valamint egy igazán praktikus bundazsák teljesen szétnyitható, így alakulva át egy meleg és kellemesen puha pelenkázó alátété, bárhol és bármikor.

Az Inglesina kínálatában az újszülöttek számára ajánlott bundazsákon kívül található egy univerzális bundazsák is, amely 100 cm hosszú és tökéletesen alkalmas a sportülésekbe és sportkocsikba.

Az újszülött bundazsákról az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet...

Az univerzális bundazsákról az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet...