Welcome Pad APTICA

WELCOME PADTM

A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli.

Olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében van szüksége. Csökkenti a plagiocephalia (ún. laposfejűség) kialakulásának kockázatát. Biztosítja a kényelmes testtartást háton fekve és elősegíti a helyes légzést.

A matrac lábat alátámasztó domborulata állítható, így a matrac együtt nő a gyermekkel.

A matrac anyagának 3D hálós szerkezete és a benne egyenletesen elhelyezett 40 szellőzőnyílás biztosítják a jó szellőzést és megakadályozzák a bepárásodás kialakulását. A hab struktúrájú párnázás puha lélegző jersey anyaggal van fedve.

A Welcome Pad ™ újszülött betét és matrac bambuszrostból készült, hipoallergén, antibakteriális és légáteresztő, ideális az érintkezéshez az újszülöttek puha bőrével.

Tágas mózeskosár

Tágas mózeskosár

A baba élete első hónapjaiban az izmok és a csontváz nagyon 
törékeny és sérülékeny: a háton fekvés során egyenletesen oszlik el
a testsúly, így a test semelyik része sincs terhelve.

Az APTICA mózeskosár tulajdonságai

Az APTICA mózeskosár az Inglesina legtágasabb mózeskosara. Használati ideje ezáltal meghosszabodik. Még a téli hónapokban is, amikor a baba jól be van bugyolálva, elegendő hely van benne.

Állítható háttámla: amikor a baba nem alszik, alátámasztja a fejecskéjét, így könnyebben figyelheti a környező világot.

Merev polipropilén konstrukcióval rendelkezik. Egyenetlen terepen is jól védi a babát. Amennyiben KIT AUTO MAXI szettel felszerelt, autóban történő használatra is jóváhagyott.

Kényelem minden évszakban

Az újszülöttek kezdetben nem képesek a központi idegrendszer által történő hőszabályozásra, bőrük vékony és könnyen károsodik az UV sugarak és a hideg hatására.

     

Irányított szellőzés lehetősége. A mózeskosár aljában található nyílások lehetővé teszik a megfelelő szellőzést, valamint a levegő áramlását.

A hálóval fedett nyílást betakarhatja vagy szabadon hagyhatja. Szabadon hagyva biztosítja a levegő megfelelő áramlását és a friss levegő eljutását a babához.  A mózeskosár elején található, fedőlappal ellátott szellőztető ablak elősegíti a levegő mozgását a mózesben, így mindig friss levegő veszi körül a babát.
     
A kupolatető az UV sugarak ellen védő anyagból készült (UPF50), a kihúzható napellenző pedig minden esetben védelmet nyújt az erős fényől és naptól. Lábtakaró ketté hajtható, magas széllel, amely tőkéletesen megvédi a babát a széltől és hidegtől.  Lábtakaró "gyors hozzáférés" funkcióval, amely megkönnyíti a baba behelyezését a mózeskosárba, a lábtartó levétele nélkül.

 

Méretek

A mózeskosár belső méretei (sz x m x h):
37 x 22 x 79 cm

A mózeskosár külső méretei (sz x m x h):
44 x 67 x 90 cm

  Teljes méretek / mózeskosár + váz (sz x m x h):
50 x 117 x 89/100 cm

A mózeskosár súlya: 5,6 kg

Választás két sportülés közt

Két egyedülálló sportülés, hogy válasszuk ki a megfelelőt?


Amikor a pici kinövi a mózeskosarat, a szüleinek el kell dönteni, hogy mit használjanak ezután. A baba nagyobbá és nehezebbé válik, és egyre több a szükséglete. A séta már nem csak az alvásról szól, hanem ez már egy igazi felfedezkörút, melynek során a kicsi jobban megismeri az otthonán kívüli világot. És ahogy a gyermekek egy része hat hónapos korától kezdve már felül, úgy elengedhetetlenné válik egy új közlekedési eszköz beszerzése. Amennyiben az ilyen gyermeket szülei továbbra is mély babakocsiban szállítják, nagy az esély rá, hogy megpróbál kihajolni, hogy minél többet lásson. Egy többfunkciós babakocsi vagy babakocsi rendszer megvásárlásával ez a kérdés nem merül fel, mivel az Inglesina babakocsi rendszerek része a sportülés is. Ha egy Inglesina mély babakocsija van, akkor egy sportüléssel azt kombinált babakocsivá alakíthatja.

Az Inglesina sportülések az Inglesina bármely vázával használhatóak. A már említett babakocsi rendszereken kívül, megtalálhatóak sport babakocsik részeiként, illetve megvásárolhatók mély babakocsik mellé kiegészítőként. A mi kínálatunkban két típusú sportülésből lehet választani, melyek sok tulajdonságukban különböznek egymástól. A legfőbb különbséget az jelenti, hogy a vázzal együtt vagy a vázról lecsatolva lehet összecsukni.

Egyedülálló 2D sportülés: a Sofia és Quad babakocsi rendszerekben jelenik meg, illetve a Quad sportkocsiban, és külön is megvásárolható. Leginkább a 2D-s vázakhoz alkalmas, így a Comfort Ergo minden típusához, többek közt a Bike felfújhatós kerekűhöz, a Quad váz minden típusához, adapterek segítségével a Balestrino vázhoz is. Ezen felül a Trilogy 3D-s vázakhoz és a régebbi típusú Otutto vázakhoz is.

Tágas sportülésről beszélünk, mivel a kicsi születésétől kezdve 22 kg-os koráig használható (tehát a gyermek születésétől nagyjából 4 éves koráig). A háttámasz négy különböző pozícióba állítható, amelybe beletartozik a vízszintes és az ülőpozíció is. A lábtartó esetében fekvő és ülő pozíció választható. A lábtartó hossza változtatható, 5 cm-rel lehet meghosszabbítani.

Egyedülálló 3D sportülés: a Trilogy és Trilogy Plus rendszerek éa a Trilogy sport babakocsi tartozéka. Alkalmanként külön is kapható.

Ennek az ülésnek különleges jellemzője a háttámasz és az ülés harmonikaszerű mechnizmusa. Ha nincs vázhoz rögzítve, akkor oldalról való nyomással 20cm szélességre szűkíthető. A Trilogy vázra az utazás irányában, illetve annak háttal is rögzíthető. Ezzel a vázzal praktikus golf babakocsivá válik, mely nagyságban, felszereltségben és a kerekek méretében is legyőzhetetlen.

 

 

Bővebben