Welcome Pad APTICA

WELCOME PADTM

A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli.

Olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében van szüksége. Csökkenti a plagiocephalia (ún. laposfejűség) kialakulásának kockázatát. Biztosítja a kényelmes testtartást háton fekve és elősegíti a helyes légzést.

A matrac lábat alátámasztó domborulata állítható, így a matrac együtt nő a gyermekkel.

A matrac anyagának 3D hálós szerkezete és a benne egyenletesen elhelyezett 40 szellőzőnyílás biztosítják a jó szellőzést és megakadályozzák a bepárásodás kialakulását. A hab struktúrájú párnázás puha lélegző jersey anyaggal van fedve.

A Welcome Pad ™ újszülött betét és matrac bambuszrostból készült, hipoallergén, antibakteriális és légáteresztő, ideális az érintkezéshez az újszülöttek puha bőrével.

Adaptív felfüggesztés

Az Aptica XT babakocsi adaptív felfüggesztése

 

A szabadalmaztatott, minden kerék esetében egymástól függetlenül állítható rugózás biztosítja a gyermek számára a megfelelő kényelmet növekedése bármely szakaszában.

Egy olyan babakocsi esetében, amelynek használata születéstől egészen 22 kg súlyig alkalmas, egy igazi technikai kihívás megoldani a megfelelő és jó minőségű felfüggesztést. Ha a felfüggesztés teljes egészében puha lenne, számos technikai és felhasználói nehézséget vonna maga után, amelyek megnövelnék a babakocsi súlyát és nehezítenék a kezelhetőséget. Éppen ezért fejlesztette ki az Inglesina egyedileg szabadalmaztatott, állítható rugóterhelésű felfüggesztését.

Tereptípus vagy felületminőség szerinti beállítás.

 Az első kerek esetében a SOFT mód terepen, természetben történő használatra alkalmas. A HARD mód pedig sima útfelületeken.

A gyermek súlyának megfelelő beállítás.

Amikor a baba pici és könnyű, ajánlott a hátsó kerekeket SOFT módban használni.  Ha már nagyobb (a súlya is), állítsa át HARD módba.

Az adaptív felfüggesztés helyes használatát az alábbi ábra is mutatja:

Jak použít nastavitelné odpružení kočárku

Tágas mózeskosár

Tágas mózeskosár

A baba élete első hónapjaiban az izmok és a csontváz nagyon
törékeny és sérülékeny: a háton fekvés során egyenletesen oszlik el
a testsúly, így a test semelyik része sincs terhelve. A mózeskosár része az innovatív
Welcome PadTM újszülött matrac, amely a megfelelő testhelyzetben stabilizálja a babát.

Az APTICA mózeskosár tulajdonságai

Az APTICA mózeskosár az Inglesina legtágasabb mózeskosara. Használati ideje ezáltal meghosszabodik. Még a téli hónapokban is, amikor a baba jól be van bugyolálva, elegendő hely van benne. Állítható háttámla: amikor a baba nem alszik, alátámasztja a fejecskéjét, így könnyebben figyelheti a környező világot. Merev polipropilén konstrukcióval rendelkezik. Egyenetlen terepen is jól védi a babát. Amennyiben KIT AUTO MAXI szettel felszerelt, autóban történő használatra is jóváhagyott.

Kényelem minden évszakban

Az újszülöttek kezdetben nem képesek a központi idegrendszer által történő hőszabályozásra,
bőrük vékony és könnyen károsodik az UV sugarak és a hideg hatására.

     
Irányított szellőzés lehetősége. A mózeskosár aljában található nyílások lehetővé teszik a megfelelő szellőzést, valamint a levegő áramlását. A hálóval fedett nyílást betakarhatja vagy szabadon hagyhatja. Szabadon hagyva biztosítja a levegő megfelelő áramlását és a friss levegő eljutását a babához. A mózeskosár elején található, fedőlappal ellátott szellőztető ablak elősegíti a levegő mozgását a mózesben, így mindig friss levegő veszi körül a babát.
     
A kupolatető az UV sugarak ellen védő anyagból készült (UPF50), a kihúzható napellenző pedig minden esetben védelmet nyújt az erős fénytől és naptól. Lábtakaró ketté hajtható, magas széllel, amely tökéletesen megvédi a babát a széltől és hidegtől. Lábtakaró "gyors hozzáférés" funkcióval, amely megkönnyíti a baba behelyezését a mózeskosárba, a lábtartó levétele nélkül.

 

Méretek

A mózeskosár belső méretei (sz x m x h):
37 x 22 x 79 cm

A mózeskosár külső méretei (sz x m x h):
44 x 67 x 90 cm

Teljes méretek / mózeskosár + váz (sz x m x h):
50 x 117 x 89/100 cm

A mózeskosár súlya: 5,6 kg