Választás két sportülés közt

Két egyedülálló sportülés, hogy válasszuk ki a megfelelőt?


Amikor a pici kinövi a mózeskosarat, a szüleinek el kell dönteni, hogy mit használjanak ezután. A baba nagyobbá és nehezebbé válik, és egyre több a szükséglete. A séta már nem csak az alvásról szól, hanem ez már egy igazi felfedezkörút, melynek során a kicsi jobban megismeri az otthonán kívüli világot. És ahogy a gyermekek egy része hat hónapos korától kezdve már felül, úgy elengedhetetlenné válik egy új közlekedési eszköz beszerzése. Amennyiben az ilyen gyermeket szülei továbbra is mély babakocsiban szállítják, nagy az esély rá, hogy megpróbál kihajolni, hogy minél többet lásson. Egy többfunkciós babakocsi vagy babakocsi rendszer megvásárlásával ez a kérdés nem merül fel, mivel az Inglesina babakocsi rendszerek része a sportülés is. Ha egy Inglesina mély babakocsija van, akkor egy sportüléssel azt kombinált babakocsivá alakíthatja.

Az Inglesina sportülések az Inglesina bármely vázával használhatóak. A már említett babakocsi rendszereken kívül, megtalálhatóak sport babakocsik részeiként, illetve megvásárolhatók mély babakocsik mellé kiegészítőként. A mi kínálatunkban két típusú sportülésből lehet választani, melyek sok tulajdonságukban különböznek egymástól. A legfőbb különbséget az jelenti, hogy a vázzal együtt vagy a vázról lecsatolva lehet összecsukni.

Egyedülálló 2D sportülés: a Sofia és Quad babakocsi rendszerekben jelenik meg, illetve a Quad sportkocsiban, és külön is megvásárolható. Leginkább a 2D-s vázakhoz alkalmas, így a Comfort Ergo minden típusához, többek közt a Bike felfújhatós kerekűhöz, a Quad váz minden típusához, adapterek segítségével a Balestrino vázhoz is. Ezen felül a Trilogy 3D-s vázakhoz és a régebbi típusú Otutto vázakhoz is.

Tágas sportülésről beszélünk, mivel a kicsi születésétől kezdve 22 kg-os koráig használható (tehát a gyermek születésétől nagyjából 4 éves koráig). A háttámasz négy különböző pozícióba állítható, amelybe beletartozik a vízszintes és az ülőpozíció is. A lábtartó esetében fekvő és ülő pozíció választható. A lábtartó hossza változtatható, 5 cm-rel lehet meghosszabbítani.

Egyedülálló 3D sportülés: a Trilogy és Trilogy Plus rendszerek éa a Trilogy sport babakocsi tartozéka. Alkalmanként külön is kapható.

Ennek az ülésnek különleges jellemzője a háttámasz és az ülés harmonikaszerű mechnizmusa. Ha nincs vázhoz rögzítve, akkor oldalról való nyomással 20cm szélességre szűkíthető. A Trilogy vázra az utazás irányában, illetve annak háttal is rögzíthető. Ezzel a vázzal praktikus golf babakocsivá válik, mely nagyságban, felszereltségben és a kerekek méretében is legyőzhetetlen.

 

 

Thank you for rating this article.