Welcome Pad Matrac

Az újszülöttek hónapról hónapra rengeteget fejlődnek. Nagyon fontos, hogy életük első meghatározó heteiben éppolyan védve legyenek, mint amilyen védve voltak édesanyjuk hasában.

Épp ennyire fontos a baba megfelelő fekvési pozíciója is. Kerülje el a különböző párnák használatát, mert azok veszélyeztethetik a gyermek megfelelő légzését. A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli. Ez a fejlesztés a „SMART MATT“ egészségügyi matrac tulajdonságaiból indul ki és olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében szüksége van,.WELCOME PAD

A matrac támogatja a baba megfelelő pozícióban való fekvését és végtagjai középvonalban való elrendeződését. A megfelelő fekvési pozíció elősegíti a helyes légzést és csökkenti a plágiocefália (a koponya deformálódása) kialakulásának veszélyét.

A matrac lábat alátámasztó domborulata állítható, így a matrac együtt nő a gyermekkel.

A matrac anyagának 3D hálós szerkezete és a benne egyenletesen elhelyezett 40 szellőzőnyílás biztosítják a jó szellőzést és megakadályozzák a bepárásodás kialakulását. A hab struktúrájú párnázás puha lélegző jersey anyaggal van fedve.

A 2018-as kollekciótól a Welcome Pad matrac része minden Inglesina mózeskosárnak.